Selamat Datang Ke "SEGAR BERTAKHTA DI HATI"

Sabtu, 21 Mac 2009

Suatu Hari Minggu..

Ada la satu hari minggu tu saya tak kemana2, just duk rumah je. ( sebab tak tahu nak kemana je). Mujur la ada kawan saya yang nama Pok Ya tu keluarkan idea yang agak bernas.. dia ajak gi jalan kat area Gombak ni.. saya pun cakap, " baik kita gi kat Sedayu, 12km dari tempat saya tinggal". Kat Sedayu ni adalah kawasan perkelahan, bagus untuk tenangkan diri sambil mendengar deruan air menyusuri sungai, airnya cukup jernih.. burung hutan pun banyak, masa saya gi kat situ.. ada nampak Burung Punai (tak sempat snap gambarnya)

.. So.. kat sini saya ambik gambar untuk anda diluar sana..

saksikan satu lagi keindahan alam ciptaan Ilahi.. 



Best tau mandi kat sini.. airnya....birrr...birrrr ... sejuk!! . hari saya gi tu, saya sempat rendam2 kaki je..

4 ulasan:

Risya berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Tie berkata...

Salam ustat...

Lama tak update, rupanya gi main air...

Sufi Idany berkata...

erm sejuknya.... sy ari mandi sungai ngan budak2 iban sini.... best

asharulda6 berkata...

mano nie?belakang rumoh ko?